hvordan fungerer slimatrex?

Dette fantastiske produktet inkluderer klorogensyre fra ferske grønne kaffebønner. Klorogensyre regulerer appetitten, forbrenner lagret fett, hindrer lagring av sukker og grønne kaffebønner har ekstremt høye nivåer av antioksidanter

Slimatrex får du en lettere kropp raskt og permanent og gjør kroppen holde seg ung lenger fordi antioksidanter hemmer aldringsprosessen.

vitenskap:

Grønne kaffebønner er kaffebønner som er friske og ikke har blitt stekt. Kaffebønner naturligvis inneholde en komponent som kalles klorogensyre, som er den aktive forbindelse i vekttap rene grønne kaffebønner. Roasting kaffebønner ødelegger cholorgenic syre. Nyere kliniske studier og forsøk har vist at den spesifikke kombinasjonen av chologenic syre og koffein er effektive for vekttap. En bestemt studie fulgte 16 personer (med en kroppsmasseindeks på mellom 25% og 30%) og mellom 22-46 år gammel.

Deltakerne i studien ble overvåket i 22 uker og deltakere dietter og mosjon ble strengt overvåket gjennom hele studien. Deltakerne spiste i gjennomsnitt 2400 kalorier om dagen, Og hadde et kaloriforbruk på 400 kalorier, ikke på langt nær de nivåene som er nødvendige for vekttap 800mg av 100% ren grønn kaffebønne ekstrakt ren, helt naturlig vekttap formel. Ingen tilsetningsstoffer.

Støtter reduksjon av kroppsfett og vekttap høy i antioksidanter hjelper med vekttap mål, høyt blodtrykk, og forbedrer blodsirkulasjonen som kjennetegnet på en popul ær lege tv show.